ARHIVA B365

Bărbat prins în flagrant delict, în timp ce fura portofele, în autobuz

Iată comunicatul transmis redacției de către Poliția Municipiului București: „În ziua de marţi, 10 noiembrie a.c., poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au identificat şi prins în flagrant un bărbat în vârstă de 58 de ani, imediat după ce a sustras un portofel din căruciorul de cumpărături al unei femei.

În jurul orei 14.30, poliţiştii Brigăzii de Poliţie pentru Transportul Public, acţionând pentru prevenirea şi combaterea furturilor din buzunare, genţi şi poşete, în staţiile şi în mijloacele de transport în comun, au observat un bărbat care, prin comportamentul afişat, le-a atras atenţia.

Astfel, bărbatul a fost observat cum, în jurul orei 15.00, în timp ce se afla în autobuzul liniei 232, în stația „Amiro”, a sustras un portofel din căruciorul de cumpărături unei femei în vârstă de 63 de ani.

Imediat după constatarea comiterii infracţiunii, poliţiştii au acţionat, reuşind prinderea şi imobilizarea bănuitului.

Datorită intervenţiei prompte, prejudiciul produs, în valoare de aproximativ 250 de lei a fost recuperat în totalitate şi predat persoanei în drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.”


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button