Bărbat prins în flagrant de poliţişti, după ce a furat dintr-un tir

de:
14 apr. 2014
1 Afișari
Bărbat prins în flagrant de poliţişti, după ce a furat dintr-un tir

În fapt, în cursul acestei luni, poliţiştii Capitalei au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, existând date şi indicii conform cărora, acesta ar fi reuşit să sustragă mai multe bunuri din autotiruri parcate, prin forţarea sistemului de închidere al portierei.

Astfel, în ziua de 12 aprilie a.c., poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale – Secţia 21 Poliţie, având date şi informaţii cu privire la faptul că cel în cauză urmează să comită astfel de infracţiuni pe raza sectorului 6 al Capitalei, au acţionat pentru prinderea în flagrant a acestuia.

Bărbatul a fost depistat de către poliţiştii bucureşteni şi urmărit, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe străzile Capitalei, într-un final, acesta oprindu-se în parcarea unui complex comercial din sectorul 6.

După o perioadă în care a verificat zona şi s-a asigurat că nu este observat, bărbatul s-a îndreptat spre un autotir, iar prin forţarea sistemului de închidere al portierei, ar fi reuşit să pătrundă în interiorul acestuia.

Astfel, poliţiştii bucureşteni au acţionat, reuşind prinderea şi imobilizarea bărbatului, iar la controlul efectuat asupra acestuia, au găsit 5.400 de ruble, emise de Republica Belarus, bancnote şi monede în valoare de 8 leva, emise de statul Bulgar, mai multe monede de 50 de eurocenţi şi înscrisuri.

Totodată, asupra celui în cauză, poliţiştii bucureşteni au mai găsit un obiect metalic care ar fi fost folosit pentru forţarea sistemului de închidere şi o pereche de mânuşi din material textil de culoare neagră.

Prin acţiunea poliţiştilor Capitalei, prejudiciul, în valoare de aproximativ 1.500 de lei a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.

Mai mult, în urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii judiciarişti, a reieşit faptul că, bărbatul bănuit de comiterea infracţiunii, nu ar deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autoturism.

Cercetările sunt continuate de judiciariştii Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere, cu cel în cauză în stare de arest preventiv.

Cookies