LA MINE-N CARTIER

Bărbat prins de poliţişti după ce a furat dintr-o locuinţă din sectorul 6

Judiciariștii Serviciul Investigații Criminale — Sector 6, împreună cu polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, beneficiind de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale — I.G.P.R. au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt din locuință, profitând de faptul că locatarii lăsau ușile neasigurate, se arată într-un comunicta de presă al DGMB.

Astfel, în dimineața de 1 iunie a.c., bărbatul a fost identificat în jurul orei 07.30 pe Bld. Timișoara din sectorul 6.

După aproximativ o oră, timp în care s-a plimbat pe mai multe străzi lăturalnice din același sector, acesta a fost observat cum a pătruns în scara unui bloc situat pe Aleea Poiana Vadului, de unde a ieșit după puțin timp, fără a avea bunuri voluminoase la vedere, fapt pentru care s-a continuat supravegherea.

În continuare, acesta s-a deplasat la o casă de amanet din sectorul 5 unde a amanetat un telefon mobil, fapt pentru care s-a procedat imediat la prinderea și imobilizarea sa, acesta fiind condus la sediul Poliției Sectorului 6 pentru documentarea întregii activități infracționale.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta, imediat după ce a pătruns în blocul situat pe Aleea Poiana Vadului, sector 6, a intrat într-o locuință, profitând de faptul că ușa era neasigurată și a sustras telefonul mobil identificat la casa de amanet.

Prejudiciul estimat la suma de aproximativ 3.000 de lei a fost recuperat în totalitate și predat persoanei în drept.

Potrivit poliţiştilot, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cu cel în cauză în stare de arest preventiv, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale, existând suspiciunea că ar fi comis mai multe astfel de fapte pe raza Capitalei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button