ARHIVA B365

REGLARE DE CONTURI ÎN CAPITALĂ. BĂRBATUL ÎNJUNGHIAT LA METROU A DECEDAT ÎN SPITAL

UPDATE Bărbatul care a fost înjunghiat duminică dimineață nu a putut fi salvat de medicii de la spitalul Bagdasar Arseni din București. Bărbatul a decedat în jurul orei 14:00, după ce a intrat în stop cardio-respirator, potrivit Realitatea Tv.

Agresorul este chiar un cunoscut al victimei. Atât victima, cât și agresorul ar fi lucrat de mai mulți ani ca paznici într-un club de noapte. Bărbatul a ieșit de la muncă în jurul orei 06:30 și a fost atacat de cunoscutul său când a coborât pe scările de la metrou. 

Victima atacului, care are mai multe plăgi produse prin înjunghiere în abdomen, a fost transportată de urgenţă la spitalul, unde a intrat direct în sala de operaţii, potrivit romaniatv.net. Bărbatul a decedat în după amiaza zilei de duminică.

Agresorul a fost reținut de polițiști, după ce a fost imobilizat de angajaţii firmei de pază care asigură ordinea la metrou.

BĂRBAT ÎNJUNGHIAT LA METROU. Duminică, în jurul orei 07:00, un bărbat de 50 de ani a fost înjunghiat în stația de metrou Eroii Revoluției. Potivit primelor informații, ar fi vorba despre o reglare de conturi, întrucât victima a fost urmărită mai mult timp prin București și a fost înjunghiată în momentul în care a coborât la metrou, anunță Realitatea Tv.

BĂRBAT ÎNJUNGHIAT LA METROU. Cazul este achetat de ofiţerii de poliţie din cadrul Serviciului Omoruri şi Serviciului Criminalistic – DGPMB. Anchetatorii au ridicat de la fața locului imaginile de la camerele de supraveghere.

CITEȘTE ȘI: TÂNĂR ÎNJUNGHIAT în CENTRUL VECHI din Capitală, după o dispută pentru o fată. IMAGINI VIDEO

Reamintim că, vineri noapte, un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori de un individ necunoscut, în Centrul Istoric. Incidentul s-a produs în văzul mai multor trecători din Centrul Vechi al Capitalei, în jurul orei 03:30. Anchetatorii au publicat sâmbătă imagini video de la camere de supraveghere din zonă și cer sprijinul bucureștenilor pentru identificarea și depistarea infractorului și a complicilor săi. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button