Bărbat înjunghiat în București, descoperit în autobuzul 331

de:
18 dec. 2012
0 Afișari
Bărbat înjunghiat în București, descoperit în autobuzul 331

Marţi după-amiază, un tânăr a fost înjunghiat în plină stradă, în nordul Capitalei, în apropierea staţiei de RATB Casa Presei Libere. După ce a fost înjunghiat, bărbatul s-a urcat într-un autobuz de pe linia 331, unde i s-a făcut rău, au declarat reprezentanții Poliției Capitalei, pentru B365.ro.

„În jurul orei 15.40, pe Bulevardul Poligrafiei, de la stația Casa Presei Libere pe sensul de mers către Piața Romană, s-a urcat într-un autobuz de pe linia 331 un bărbat care prezenta deja o plagă tăiată. Șoferul a avut o intervenție promptă și a sunat la 112. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD care l-a preluat pe tânăr. Organele de poliție care au ajuns la faţa locului au declanșat o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanţele în care s-a petrecut incidentul”, au declarat, pentru B365.ro, reprezentanţii RATB.

Tânărul înjunghiat a fost transportat la Spitalul Elias din Capitală. Potrivit medicilor, bărbatul are două răni, una în partea dreaptă a zonei lombare şi cealalaltă în partea stângă a toracelui, niciuna nefiind gravă, scrie realitatea.net.

Cookies