TÂNĂR ÎNJUNGHIAT în CENTRUL VECHI din Capitală, după o dispută pentru o fată. IMAGINI VIDEO

de:
16 mai 2015
0 Afișari
TÂNĂR ÎNJUNGHIAT în CENTRUL VECHI din Capitală, după o dispută pentru o fată. IMAGINI VIDEO

TÂNĂR ÎNJUNGHIAT ÎN CENTURL VECHI. Conflictul dintre cei doi ar fi pornit din cauza unei fete, anunță Realitatea TV. Potrivit primelor informații, bărbatul, însoțit de alți doi prieteni, ar fi acostat o tânără, iar aceasta, deranjată de insistenţa sa, şi-a chemat în ajutor prietenii. Aceştia s-au luat la bătaie cu bărbatul, iar unul dintre cei care au sărit în apărarea tinerei l-a înjunghiat de 7 ori în abdomen.

TÂNĂR ÎNJUNGHIAT ÎN CENTURL VECHI. Parchetul de pe lângă Tribunalul București, anunță într-un comunicat de presă, că vineri noaptea în jurul orei 03:30, un bărbat a fost înjunghiat de mai multe ori în zona toracelui de un trecător cu care s-a luat la bătaie. Incidentul s-a produs la intersecția străzilor Şelari şi Lipscani, din Centrul Vechi al Capitalei. Victima se află în stare gravă.

Anchetatorii au dat publicității imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în zonă și cer sprijinul bucureștenilor pentru identificarea și depistarea infractorului și a persoanelor care îl însoțeau pe acesta.

TÂNĂR ÎNJUNGHIAT ÎN CENTRUL VECHI. „La data de 16.05.2015, în jurul orei 03:30, în Centrul Vechi al Capitalei, la intersecţia străzilor Şelari şi Lipscani, numitul C.V.H., în vârstă de 36 de ani, a fost victima unei agresiuni, fiind înjunghiat de mai multe ori în zona toracelui de către un individ necunoscut, faptele petrecându-se în prezenţa a numeroase persoane”, anunță Parchetul de pe lângă Tribunalul București într-un comunicat remis redacției.  

Redăm comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul București:

„La locul faptei s-a deplasat un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care a efectuat cercetarea la faţa locului împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Serviciului Omoruri şi Serviciului Criminalistic – D.G.P.M.B..

În urma cercetărilor desfăşurate în cauză au fost ridicate imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în zonă, în imagini observându-se atât momentul producerii agresiunii cât și faptul că agresorul și persoanele care îl însoțeau au părăsit în grabă locul faptei imediat după înjunghierea victimei.

În interesul bunei desfășurări a urmăririi penale, se solicită sprijinul cetățenilor care au văzut aceste persoane și care pot oferi detalii, aceștia fiind rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.”

Cookies