Bărbat înjunghiat în București. Totul a pornit de la o șicanare în trafic

16 sept. 2021
1107 Afișari
Bărbat înjunghiat în București. Totul a pornit de la o șicanare în trafic
Bărbat înjunghiat în București. Totul a pornit de la o șicanare în trafic. Sursă foto: Captură/ antena3.ro

Un bărbat a fost înjunghiat în București, în Sectorul 3. Totul a pornit de la o șicanare în trafic și s-a întâmplat ziua în amiaza mare.

Bărbat înjunghiat în București. Totul a pornit de la o șicanare în trafic. Incidentul s-a petrecut în stradă, ziua în amiaza mare, în Sectorul 3 al Capitalei.

Bărbat înjunghiat în București

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost înjunghiat joi, 16 septembrie 2021, în Capitală. Incidentul s-a petrecut pe strada Liviu Rebreanu din Sectorul 3.

Recomandăm și: Când să-l prindă, traficantul, țuști, pe geam! Polițiștii l-au fugărit pe acoperișuri prin Sectorul 5

La fața locului a ajuns o ambulanță SMURD care îi oferă îngrijiri bărbatului rănit. Rana pe care o are este destul de gravă, potrivit Antena3.ro.

Polițiștii au închis imediat traficul rutier din zona în care a avut loc incidentul. Autoritățile desfășoară o anchetă la fața locului.

Totul a pornit de la o șicanare în trafic

De asemenea, polițiștii deja au stat de vorbă cu mai multe persoane care erau prezente în acea zonă, pentru a stabili ce s-a întâmplat, de fapt.

Recomandăm și: Un tânăr pe trotinetă a murit în București după o șicanare în trafic. Un motociclist l-a proiectat într-o mașină, dintr-o prostie | VIDEO

Se pare că totul a pornit de la o șicanare în trafic.

Joi, la amiază, polițiștii au fost alertați de incident, prin apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Autoritățile au aflat că doi șoferi au avut o altercație în urma unui incident în traficul din Capitală.

Mai exact, șoferii au început să se lovească reciproc cu un obiect contondent, respectiv un obiect ascuțit, a informat Poliția Capitalei, potrivit Agerpres.

La fața locului s-au deplasat și au ajuns imediat echipaje de poliție din cadrul Secției 12 și Secției 23, dar și echipajul de prim-ajutor.

Poliția Capitalei a anunțat că bărbații au fost identificați și urmează să fie audiați.

Secția 23 de Poliție continuă cercetările pentru a stabili ce s-a întâmplat de fapt și de drept, arată sursa citată.

Cookies