Bărbat înjunghiat în București. Agresorul a fost prins

22 mart. 2021
561 Afișari
Bărbat înjunghiat în București. Agresorul a fost prins

Bărbat înjunghiat în București, duminică, în Sectorul 4. După o ceartă cu un vecin, un bărbat din zona Apărătorii Patriei a fost lovit cu un cuțit în zona gâtului, ajungând la spital.

Bărbat înjunghiat în București. Incident, duminică, în Capitală. Un bărbat a fost înjunghiat de un vecin, după o ceartă provocată de neînțelegeri mai vechi. Acesta, în vârstă de 36 de ani, a fost lovit în zona gâtului și a fost transportat la spital. Agresorul a fugit de la fața locului, dar a fost prins de polițiști, relatează RealitateaPlus.

Totul s-a întâmplat în scara unui bloc din sectorul 4 al Capitalei, în zona Apărătorii Patriei.

Potrivit sursei citate, conflictul dintre cei doi a pornit din cauza unor neînțelegeri mai vechi. Oamenii spun că au auzit țipete în scara blocului.

Bărbat înjunghiat în București. Atacatorul era cunoscut poliției

Bărbatul era conștient la sosirea echipajului SMURD și a fost transportat la spitalul Bagdasar Arseni, din Capitală, pentru îngrijiri medicale.

Atacatorul, care era cunoscut poliției, a fugit imediat după ce a comis fapta, dar după câteva ore a fost prins. El a ajuns la spital, însoțit de polițiști, pentru că acuza o stare de rău provocată de o boală mai veche. Acesta este cercetat acum pentru tentativă de omor.

Cookies