Bărbat înarmat cu un cuțit, imobilizat de polițiști în București. Mai mulți trecători au fost amenințați

03 nov. 2022
3362 Afișari
Bărbat înarmat cu un cuțit, imobilizat de polițiști în București. Mai mulți trecători au fost amenințați
Bărbat înarmat cu un cuțit, imobilizat de polițiști în București. Mai mulți trecători au fost amenințați / sursă foto: Captură Antena 3

Un bărbat înarmat cu un cuțit a fost depistat pe străzile din București și imobilizat de polițiști. Acesta a fost dus la secție pentru cercetări.

Bărbat înarmat cu un cuțit, imobilizat de polițiști în București

Un bărbat ce care avea un cuțit in mână a fost surprins pe străzile din București, astăzi, 3 noiembrie 2022. Acesta amenința oamenii care treceau pe lângă el.

Incidentul a avut loc în această dimineață, în centrului Capitalei, chiar în apropiere de Ministerul Afacerilor de Interne (MAI).

Bărbatul a fost văzut atât de trecători, cât și de polițiștii din cadrul DGPMB, când amenința oamenii cu o armă albă.

Deoarece acesta reprezenta un pericol pentru locuitorii orașului, agenții de poliție l-au imobilizat și încătușat imediat.

În cursul acestei dimineți, 3 noiembrie 2022, în timp ce polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Pregătire Profesională se deplasau la un poligon, în vederea desfășurării ședințelor de tragere cu polițiștii Capitalei, au observat un bărbat, care avea asupra lui o armă albă și amenința cu aceasta.

Polițiștii au procedat imediat la interceptarea și imobilizarea acestuia, transmite DGPMB.

Individul a fost dus la secție

După ce a fost încătușat, bărbatul a fost preluat și condus la Secția 1 de Poliție, unde au fost continuate verificările pentru a putea fi luate măsurile legale.

Din primele informații, bărbatul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice sau alte substanțe interzise, transmite Antena 3.

De asemenea, potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul le-ar fi spus agenților de poliție că ar fi găsit cuțitul pe stradă și că nu avea în plan să îl folosească pentru a face rău trecătorilor.

Bărbatul este acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare, după cum a informat Direcția Generală de Poliție a Municipiului București. La acest moment, cercetările în cauză sunt continuate de către Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Cookies