ARHIVA B365

Bărbat, găsit mort, sâmbătă dimineață, în arestul Poliției Capitalei

Vineri seară, la Serviciul Independent de Reținere și Arestare Preventivă – D.G.P.M.B, în baza unui mandat european de arestare, emis de Curtea de Apel București, pentru o perioadă de cinci zile, în vederea extrădării în Republica Cehă, a fost încarcerat un bărbat de 44 de ani, cetățean străin.

Bărbatul, urmărit în vederea arestării pentru comiterea unor fraude în domeniul asigurărilor, a fost depistat vineri, încercând trecerea frauduloasă a frontierei în Bulgaria. A fost escortat și predat Arestului Poliției Capitalei de către polițiștii din cadrul IPJ Giurgiu.

Potrivit examenului medical de la momentul încarcerării, bărbatul nu prezenta semne de violență și nici nu a declarat că ar avea afecțiuni medicale.

În cursul dimineții de sâmbătă, colegii de cameră i-au anunțat pe polițiști despre faptul că bărbatul nu dădea semne de viață.

Medicul de serviciu și, ulterior, medicii de la Serviciul de Ambulanță București – Ilfov, au încercat resuscitarea bărbatului, informează Poliția Capitalei, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Potrivit primelor informații, bărbatul ar fi suferit un infarct, informează România TV. Cauzele exacte care au dus la moartea deținutului vor fi stabilite în urma necropsiei. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button