Bărbat găsit împuşcat mortal pe stradă lângă Bucureşti. Criminalul a fost prins pe câmp în Jilava

de:
06 aug. 2019
0 Afișari
Bărbat găsit împuşcat mortal pe stradă lângă Bucureşti. Criminalul a fost prins pe câmp în Jilava

Alerta s-a dat marţi dimineaţă, în jurul orei 03,17. O femeie a sesizat Poliţia la 112 cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie, a auzit două focuri de armă şi a găsit în faţa unei porţi un bărbat în stare de inconştienţă.

La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii oraşului Măgurele, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciul Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase, precum şi ambulanţa, care a constatat decesul persoanei prin împuşcare. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală.

Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul a primit un telefon să iasă la poartă, acolo unde era așteptat de o mașină cu numere de Dâmbovița. Când a ieşit a fost împuşcat în cap şi gât şi a murit pe loc.

Femeia aflată la originea conflictului ar fi solicitat protecţia poliţiei. Aceasta ar fi fost sunată de presupusul atacator inclusiv în timp ce era audiată de poliţişti, potrivit news.ro.

În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competenţa procurorilor de pe lângă Parchetul Tribunalului Ilfov.

Cookies