Bărbat fără adăpost, salvat de Poliția Locală Sector 2. Agenții i-au asigurat primul ajutor până să ajungă SMURD-ul

01 dec. 2022
333 Afișari
Bărbat fără adăpost, salvat de Poliția Locală Sector 2. Agenții i-au asigurat primul ajutor până să ajungă SMURD-ul
Bărbat fără adăpost, salvat de Poliția Locală Sector 2. Agenții i-au asigurat primul ajutor până să ajungă SMURD-ul | Sursă foto: Facebook-Poliția Locală Sector 2

Un bărbat ce petrecuse noapte pe străzile Bucureștiului, în frigul de noaptea trecută, a fost salvat de agenții de la Poliția Locală Sector 2.

Bărbat fără adăpost, salvat de Poliția Locală Sector 2

A venit vremea rece, iar odată cu ea a venit și momentul în care tot mai multe persoane fără adăpost sunt răpuse de gerul în care sunt nevoite să doarmă.

Străzile Bucureștiului sunt pline de oameni care nu au un loc unde să se adăpostească pe timp de noapte. Mulți dintre ei ajung să doarmă pe băncile din parc, în stațiile de tramvai sau la gurile de metrou, încercând să găsească puțin adăpost.

În această dimineață, un bărbat a fost salvat de un echipaj al Poliției Locale Sector 2. Acesta patrula în Zona Pasajului Obor. Omul, care a fost găsit în stare de inconștiență, nu răspundea la stimulii externi.

Starea generală ne indica că a petrecut noaptea în frig. Persoana prezenta leziuni severe la nivelul membrelor inferioare.

Am solicitat de urgență un echipaj SMURD, a anunțat Poliția Locală Sector 2.

Omul a fost transportat la spital

Până la sosirea echipajului SMURD, agenții de poliție i-au asigurat bărbatului primul ajutor, iar ulterior acesta a fost preluat de către medicii veniți la fața locului.

Am asigurat primul ajutor (…).

Persoana a fost transportată la Spitalul de Urgență Floreasca pentru îngrijiri medicale.

Deoarece omul avea nevoie de îngrijiri medicale a fost transportat rapid la Spitalul de Urgență Floreasca.

Poliția Locală a Sectorului 2 a transmis că la acest moment bărbatul se află într-o stare stabilă și este în afara pericolului.

Cookies