Bărbat eliberat recent din închisoare, prins furând genţile unor clienţi dintr-un hipermarket

de:
02 iun. 2015
0 Afișari
Bărbat eliberat recent din închisoare, prins furând genţile unor clienţi dintr-un hipermarket

Poliţiştii Capitalei l-au prins în flagrant, luni, pe un bărbat în vârstă de 62 de ani, recent liberat din penitenciar, imediat după ce acesta a furat mai multe bunuri de la două persoane aflate într-un hipermarket din Sectorul 2.

Bărbatul se afla în atenţia judiciariştilor Secţiei 9 Poliţie, imediat după liberarea din penitenciar, acesta fiind cunoscut anterior cu antecedente penale pentru comiterea aceluiaşi gen de infracţiuni.

„Astfel, acesta a fost observat cum, în jurul orei 12.00, a pătruns în interiorul unui unui hypermarket unde, profitând de neatenţia părţii vătămate, i-a sustras din căruciorul de cumpărături geanta personală pe care mai apoi a abandonat-o în interiorul societăţii, după ce a luat din aceasta mai multe bunuri de valoare.

După aproximativ două minute, bănuitul, prin acelaşi mod de operare, a reuşit să sustragă o altă geantă, moment în care a fost imediat prins şi imobilizat de către poliţişti.

Datorită acţiunii desfăşurate, prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 4.000 de lei, a fost recuperat în totalitate şi predat persoanelor în drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cu bănuitul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, anunţă Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Cookies