Bărbat din București, trimis în judecată pentru viol și agresiune sexuală. Victimele identificate de procurori sunt trei adolescenți

30 mai 2024
311 afișări
Bărbat din București, trimis în judecată pentru viol și agresiune sexuală. Victimele identificate de procurori sunt trei adolescenți
Bărbat din București, trimis în judecată pentru viol și agresiune sexuală. Victimele identificate de procurori sunt trei adolescenți | Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din București a fost trimis în judecată, fiind arestat preventiv, pentru viol în formă continuată și agresiune sexuală. Trei victime au identificat anechetatorii, băieți cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani. Aceștia au fost abuzați în locuința bănuitului din Sectorul 6 al Capitalei. Acesta este inculpat și pentru amenințare.

Victimele bărbatului au fost trei adolescenți

Bucureșteanul în vârstă de 41 de ani a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 București, acesta fiind acuzat de viol în formă continuată (4 acte materiale), viol în formă continuată (2 acte materiale), agresiune sexuală în formă continuată (7 acte materiale) și două infracțiuni de amenințare, potrivit News.ro.

În urma investigațiilor realizate de procurorii din București, s-a stabilit că, în cursul anului trecut, suspectul a violat, în locuința sa din Sectorul 6, în repetate rânduri, mai multe persoane minore.

Anchetatorii au identificat trei victime ale abuzurilor. Este vorba despre un băiat de 15 ani, cu care suspectul a întreținut de patru ori acte sexuale neconsimțite, un minor de 16 ani care a fost violat de două ori și un minor de 16 ani care a fost abuzat sexual de șapte ori. Toate aceste fapte au avut loc în cursul lunii decembrie a anului 2023.

Procurorii mai notează că bănuitul a amenințat alte două persoane că le va tăia și le va da foc în stradă.

În cursul lunii decembrie a anului 2023, inculpatul I.T. a amenințat alte două persoane vătămate cu acte de violență, spunându-le că le va tăia și le va da foc în stradă.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies