Bărbat din București, arestat după ce a băut și a mâncat de toți banii, dar nu a plătit. În plus, a amenințat cu maceta în trafic, pe Calea Victoriei

20 oct. 2022
2025 Afișari
Bărbat din București, arestat după ce a băut și a mâncat de toți banii, dar nu a plătit. În plus, a amenințat cu maceta în trafic, pe Calea Victoriei
Bărbat din București, arestat după ce a băut și a mâncat de toți banii, dar nu a achitat. Alte episoade: a amenințat cu maceta și a schimbat bani falși. Imagine simbol: Pexels

Un bărbat din București a fost arestat preventiv după ce a băut, a mâncat și a comandat flori de toții bani, dar nu a achitat. Acesta se afla deja sub control judiciar într-un dosar de fals de monedă. Polițiștii au descoperit că în acest timp, bărbatul a amenințat o altă persoană cu o macetă, pe Calea Victoriei.

Un bărbat din București, arestat după ce a băut și a mâncat de toți banii, fără să plătească

Bărbatul a comandat flori de 5.000 de lei, apoi s-a delectat cu mâncare și băutură într-un restaurant din Sectorul 1 al Capitalei și nu a plătit nota de 1.300 de lei. Este acuzat de abuz de încredere prin fraudarea creditorilor.

Ar fi vorba despre Mircea Ursu, cunoscut drept „bodyguardul lui Dumnezeu”. El era deja anchetat pentru că a schimbat bani falși în mai multe case de amane.

Poliția Capitalei a transmis că, la data de 10 octombrie, oamenii legii au fost anunțați de managerul unui restaurant din Sectorul 1 cu privire la faptul că, tot în aceeași zi, un bărbat și o femeie, au mâncat și băut, după care au plecat fără să plătească ce au consumat. Nota de plată valora 1.300 de lei, potrivit Mediafax.

La data de 10 octombrie, bărbatul, însoțit de nevastă, au mers la restaurantul Nanjing, din Sectorul 1, unde au băut Moet și Frizzante. Mai apoi, la data de 12 octombrie au mers la E3 Entourage unde au procedat la fel.

Soția nu a fost dusă la audieri pentru că se află în spital, pentru un implant mamar.

Aventura nu se oprește aici. La data de 8 octombrie, bărbatul s-a dus la o florărie, unde a comandat un buchet de flori, în valoare de 5.000 de lei și a plecat fără să achite.

Bărbatul se afla sub control judiciar

În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit că, la data comiterii faptei, bărbatul se afla sub măsura controlului judiciar.

Oamenii legii au extins cercetările și au aflat că, la data de 20 octombrie, în timp ce bărbatul se oprise la un semafor pe Calea Victoriei, în urma unor neînțelegeri în trafic cu o persoană, ar fi agresat-o fizic, în timp ce avea asupra lui o macetă.

Sursa foto: Captură/ Antena3

Miercuri, 19 octombrie, bărbatul a fost dus la audieri. A fost reținut 24 de ore, apoi a fost arestat preventiv.

Secția 1 de Poliție continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și abuz de încredere prin fraudarea creditorilor.

Cookies