Bărbat de lângă București, cercetat pentru trafic de droguri. Tânărul este suspectat că furniza canabis unor persoane din Teleorman

12 nov. 2022
282 afișări
Bărbat de lângă București, cercetat pentru trafic de droguri. Tânărul este suspectat că furniza canabis unor persoane din Teleorman
Bărbat de lângă București, cercetat pentru trafic de droguri. Tânărul este suspectat că furniza canabis unor persoane din Teleorman / Sursă foto: Pexels

Un tânăr de 22 de ani de lângă București a fost reținut de către polițiști pentru trafic de droguri. Acesta este suspectat că furniza canabis unor persoane din județul Teleorman.

Bărbat de lângă București, cercetat pentru trafic de droguri

Un tânăr de 22 de ani din Chiajna, Ilfov a fost reținut, iar mai apoi pus sub control judiciar, pentru trafic de droguri, transmite News.ro.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman și de DIICOT-Biroul Teritorial Teleorman au fost informați că bărbatul aproviziona cu canabis mai multe persoane din Teleorman.

În data de 10 noiembrie 2022, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul din Ilfov al traficantului.

Tânărul a fost pus sub control judiciar

La domiciliul bărbatului, agenții din cadrul DIICOT au găsit atât droguri, cât și instrumente specifice traficului de substanțe interzise. Printre obiectele identificate și confiscate se numără:

  • Trei grindere,
  • Un mini-cântar de mare precizie,
  • Doua grame de MDMA,
  • Circa 200 de grame de Canabis.

Inițiat, tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, după cum transmite Poliția județeană Teleorman:

Traficantul în vârstă de 22 de ani a fost condus la sediul DIICOT, fiind dispusă reținerea sa pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Teleorman.

După examinarea ordonanței de reținere, a fost luată decizia ca tânărul sa fie pus sub control judiciar.

La acest moment, cercetările în acest caz continuă pentru a se putea stabili întreaga activitate infracțională pe care a desfășurat-o suspectul.

Cookies