ARHIVA B365

Bărbat de 47 de ani, din Capitală, reţinut după ce ar fi încercat să violeze mai multe femei

„Poliţişti din cadrul Secţiei 9 au fost sesizaţi, sâmbătă, prin intermediul 112, cu privire la faptul că o tânără de 22 de ani, în timp ce se afla în liftul unui bloc din sectorul 2, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, care ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale cu aceasta împotriva voinţei sale, iar ulterior ar fi deposedat-o de portofel şi a părăsit în grabă scara blocului”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Potrivit sursei citate, în noaptea de 22 aprilie, în jurul orei 04.00, a fost depistat şi identificat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, bănuit că ar fi comis fapta reclamată.

„Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuitul ar mai fi comis alte două fapte similare, pe parcursul lunii aprilie 2018, tot pe raza Secţiei 9 Poliţie. Astfel, la data de 1 aprilie a.c., bărbatul ar fi lovit o tânără, în vârstă de 24 de ani şi ar fi încercat să întreţină cu aceasta relaţii sexuale împotriva voinţei sale în timp ce se afla în liftul unui bloc din sectorul 2, după care i-a sustras o sumă de bani şi a părăsit în grabă locul faptei. La 8 aprilie, tot pe raza sectorului 2, prin violenţă ar fi sustras din geanta unei femei de 70 de ani, un telefon mobil”, se mai arată în comunicatul Poliţiei Capitalei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la viol şi tâlhărie calificată, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor, potrivit poliţiştilor.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button