Bărbat căzut de la etajul cinci în puțul liftului, într-un bloc din centru. Era paznicul imobilului

21 iun. 2021
221 Afișari
Bărbat căzut de la etajul cinci în puțul liftului, într-un bloc din centru. Era paznicul imobilului

Un bărbat a căzut de la etajul cinci în puțul liftului, într-un bloc din centrul Capitalei. Din primele informații era paznicul imobilului și a murit pe loc. Bătrânul de 70 de ani a fost găsit de un coleg de muncă.

Un bărbat a fost găsit decedat luni dimineață în puţul liftului, într-o clădire din centrul Capitalei. Se pare că bărbatul asigura paza imobilului.

Anunțul Poliției

”Astăzi, 21 iunie 2021, prin apel 112, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, de aproximativ 70 de ani a fost găsit decedat într-un imobil din sectorul 3, în puţul liftului. Din primele date a rezultat faptul că bărbatul în cauză era angajat ca paznic al imobilului”, transmite Poliţia Capitalei.

Bărbatul era paznic în imobil

Bărbatul a fost găsit de un coleg de serviciu. Poliția face în prezent cercetări pentru ucidere din culpă. Polițiștii bucureșteni au fost sesizați printr-un apel la 112 cu privire la producerea acestui accident.

Cercetările sunt derulate de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru ucidere din culpă. Trupul neînsuflețit va fi dus la INML pentru necropsie.

Cookies