ARHIVA B365

Bărbat beat, aproape să fie linşat de vecini. El spune că a fost bătut de polițiști

Luni, Poliţia Capitalei a fost sesizată prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei mai multe persoane sunt implicate într-o altercaţie.

La faţa locului, poliţiştii care au constatat că, într-o curte comună, mai mulţi locatari făceau scandal. Un bărbat în vârstă de 55 de ani, aflat pe jos şi prezentând, pe diverse zone ale corpului, urme de substanţă brun-roşcată, înjura vecinii care  încercau să-l potolească.

Pentru a aplana conflictul pe care  care l-ar fi provocat, bărbatul a fost scos din mijlocul grupului de locatari nemulţumiţi (care aveau în mâini obiecte de uz casnic – mături, mop-uri etc.) şi condus la sediul secţiei, unde a fost sancţionat contravenţional, informează Poliţia Capitalei.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 10 au observat că, pe lângă substanţa brun roşcată de pe membrele inferioare, bărbatul mai prezenta urme de violenţă  şi pe braţe. Persoana în cauză se afla într-o stare de continuă agitaţie şi mirosea a alcool.

Din verificările poliţiştilor reiese faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile, bărbatul ar fi fost implicat într-un conflict spontan cu un alt vecin.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional în mai multe rânduri pentru acelaşi gen de fapte şi era cunoscut de către poliţiştii Secţiei 10 ca fiind o persoană recalcitrantă. În cursul lunii iunie 2013, bărbatul a avut trei tentative de suicid prin ingerare medicamentoasă şi prin automutilare. De asemenea, în data de 6 ianuarie 2012, acesta a fost reclamat de către mama concubinei sale pentru ameninţare cu acte de violenţă, infracţiune pentru care i s-a deschis dosar penal.

Cu privire la acuzaţiile care se aduc poliţiştilor, verificările la nivel intern, demarate încă din noaptea trecută, sunt continuate. În situaţia în care se vor constata nereguli cu privire la respectarea procedurilor  legale specifice, conducerea Poliţiei Capitalei va dispune măsuri în consecinţă.

Bărbatul a fost dus la spital.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button