Bărbat bătut cu lopata de agenții de pază într-un magazin din București, după ce a furat câteva role de cașcaval

09 feb. 2021
104 Afișari
Bărbat bătut cu lopata de agenții de pază într-un magazin din București, după ce a furat câteva role de cașcaval

Un bărbat a fost bătut cu lopata de agenții de pază ai unui magazin din sectorul 6 din București după ce ar fi furat câteva role de cașcaval.

A furat câteva role de cașcaval dintr-un magazin și a fost bătut  cu lopata de agenții de pază. Scenele șocante s-au petrecut într-un magazin din Capitală, în sectorul 6, poliția deschizând deja un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă.

Bărbatul bănuit de furt a fost bătut fără milă de către cei doi agenți de pază ai supermarketului, reprezentanții companiei de securitare spunând că aceștia au fost deja dați afară.

Bătut cu lopata de agenții de pază: “Gata șefule că nu mai pot”

„Am convocat personalul implicat la sediu pentru cercetare disciplinară și, implicit, desfacerea contractelor de muncă. Este un incient regretabil ce nu definește valorile companiei sau ale agenților noștri. Au fost amenintați de către suspect că sunt și alte persoane în apropiere care reprezintă un pericol și s-au comportat cu violență și practici ce nu caracterizează compania noastră. Sarcinile agenților noștri erau de a limita o astfel de escaladare și de reținere până la apariția poliției”, a afirmat Bogdan Dumitrache, director executiv firmă de pază.

În urma verificărilor efectuate de Poliția Capitalei, s-a stabilit că evenimentul a avut loc în luna ianuarie a acestui an, într-un magazin din Sectorul 6. Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, polițiștii Secției 22 Poliție s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă.

Momentul violent a fost surprins de camerele de supraveghere. „Ajunge ajunge, gata. Gata, sefule. Gata că nu mai pot. Gata, șefule”, striga victima în timp ce era bătută.

Foto: libertatea.ro

Cookies