Bar clandestin din centrul Capitalei, executat silit împreună cu o haită de câini

de:
25 ian. 2012
1 Afișari
Bar clandestin din centrul Capitalei, executat silit împreună cu o haită de câini

Barul funcţiona, fără contract de închiriere, din anul 1995 în clădirea Centrului Cultural „Mihai Eminescu”, situat în Parcul Naţional din Sectorul 2 al Capitalei.

Reprezentanţii administraţiei locale au descins, miercuri, împreună cu executorul judecătoresc şi mai mulţi poliţişti pentru a evacua clădirea ocupată abuziv de firma Divers Com 95 SRL, unde se afla totodată şi o haită de câini maidanezi.

De comun acord cu reprezentantul societăţii comerciale s-a stabilit un termen de 5 zile pentru eliberarea spaţiului ocupat ilegal de bar. „A fost deschisă uşa de acces în bar şi s-a trecut la inventarierea bunurilor aflate în clădire, urmând ca după expirarea perioadei de graţie să fie eliberat locul şi să revină proprietarului de drept pentru a fi folosit în interesul comunităţii. Tot atunci vor fi evacuaţi şi câinii care sunt crescuţi în incinta clădirii de reprezentanţii barului”, au precizat oficialii Primăriei Sectorului 2 care au adăugat că evacuarea barului clandestin din Centrul Cultural „Mihai Eminescu” s-a făcut după ce administraţia locală a câştigat în instanţă toate procesele intentate împotriva SC Divers Com 95 SRL.

Administraţia locală a anunţat că trebuie să recupereze de la această firmă suma de 800.000 de lei reprezentând contravaloarea chiriei din anul 1995 până în prezent. SC Divers Com 95 SRL avea, după zece ani de activitate, o cifră de afaceri de 26.343 de lei şi pierderi de 534 de lei. Ultimul bilanţ înregistrat la Fisc arată că societatea raportase, la sfârşitul anului 2010, pierderi de 1.650 de lei.

Cookies