Banii sau o să plângi! O femeie a atacat casiera unei săli de jocuri din Sectorul 1. A amenințat-o cu un spray iritant și i-a cerut 6.000 de lei. Acum e în arest

15 feb. 2023
355 Afișari
Banii sau o să plângi! O femeie a atacat casiera unei săli de jocuri din Sectorul 1. A amenințat-o cu un spray iritant și i-a cerut 6.000 de lei. Acum e în arest
Banii sau o să plângi! O femeie a atacat casiera unei săli de jocuri din Sectorul 1. A amenințat-o cu un spray iritant și i-a cerut 6.000 de lei. Acum e în arest. Sursa foto: Freepik.com

O femeie a atacat casiera unei săli de jocuri din Sectorul 1 și a forțat-o să-i dea o sumă de bani în valoare de peste 6.000 de lei. În urma unei sesizări la 112, femeia a fost reținută de către organele legii și este cercetată pentru tâlhărie calificată.

Femeia care a atacat casiera unei săli de jocuri din Sectorul 1 a fost reținută

Atacul asupra angajatei sălii de jocuri s-a comis la data de 9 februarie 2023. Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere în Capitală a femeii care a săvârșit această faptă la data de 14 februarie 2023.

Urmează să se efectueze cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, anunță DGPMB într-un comunicat de presă.

Casiera sălii de jocuri din Sectorul 1 a sunat la 112 în urma unui atac provocat de o femeie. Aceasta ar fi obligat-o să-i dea o sumă de bani și ar fi pulverizat cu o substanță iritantă:

În fapt, la data de 9 februarie 2023, Secția 1 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, de către casiera unei săli de jocuri din Sectorul 1, cu privire la faptul că, în jurul orei 22:30, în timp ce se afla la locul de muncă, o persoană necunoscută i-ar fi pulverizat o substanță iritantă, apoi ar fi determinat-o să îi remită 6.822 de lei, bani ce aparțineau societății.

Femeia a fost condusă la audieri în baza unui mandat de aducere în Capitală. S-a luat măsura reținerii acesteia pentru o durată de 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraților cu propunere legală.

Cercetările vor fi făcute în continuare de către Secția 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată:

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies