LA MINE-N CARTIER

Bandă de drogaţi din centrul Capitalei, destructurată miercuri dimineaţă FOTOGALERIE

Casa în care locuiau cele 15 persoane aparţine unei firme din Constanţa, după cum susţin reprezentanţii Primăriei Sectorului 2. Imobilul a devenit între timp locuinţa clandestină a unor hoţi şi beţivi care îşi terorizau vecinii cu furturi şi scandaluri în miez de noapte.

„Locatarii clandestini ai imobilului erau branşaţi ilegal la reţeaua stradală de energie electrică folosind instalaţii improvizate ce prezentau pericol de accidente. Curentul electric era folosit pentru alimentarea unor aparte electronice de ultimă generaţie, iar faţada clădirii era ocupată în întregime de antene parabolice. Deşi toate persoanele identificate nu aveau un loc de muncă, deţineau bunuri de valoare provenite din furturi şi chiar mobilier de lux cu care îşi amenajaseră un întreg apartament”, se precizează într-un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 2.

Conform sursei citate, în vila ocupată abuziv de „locatari” erau depozitate atât în curte, cât şi în camere şi la subsol, mormane de gunoaie menajere, care reprezintă un adevărat focar de infecţie. „În curte au fost găsite numeroase seringi folosite, demonstrând faptul că locatarii imobilului sunt consumatori de droguri de mare risc”, au menţionat reprezentanţii administraţiei locale.

Persoanele evacuate au fost conduse la Adăpostul Social de Urgenţă al Sectorului 2 de unde, în funcţie de domiciliu, vor fi direcţionate către centrele de asistenţă socială.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button