Bancomat furat în plină zi dintr-un mall. Hoțul l-a scos din priză și a plecat cu el | VIDEO

10 apr. 2022
3722 afișări
Bancomat furat în plină zi dintr-un mall. Hoțul l-a scos din priză și a plecat cu el | VIDEO
Bancomat furat în plină zi dintr-un mall. Hoțul l-a scos din priză și a plecat cu el | VIDEO | Sursă foto: Poliția Română

Un tânăr din Timișoara a furat un bancomat de criptomonede dintr-un mall, fără ca cineva să îl suspecteze măcar o secundă.

Bancomat furat în plină zi dintr-un mall

Un tânăr de 19 ani din Timișoara a furat un bancomat de criptomonede dintr-un mall, fără să dea de bănuit că ar face ceva ilegal. Bărbatul a scos aparatul din priză, l-a urcat pe un utilaj cu care se transportă paleții și l-a dus așa până la mașină, scrie Antena 3.

Aparatul a fost furat vineri seară, însă proprietarii acestuia și-au dat seama că lipsește abia a doua zi, când au și sunat autoritățile. Bancomatul avea în el 236.000 de lei când a fost furat. Din fericire pentru proprietari, hoțul a fost găsit și reținut.

Bărbatul a fost prins de polițiști

Întreg momentul a fost surprins de camerele de supraveghere alea magazinului. Polițiștii au văzut aceste imagini și au reușit sa-l identifice pe hoț. Acesta a fost găsit într-o localitate din Arad, numită Vinga. Polițiștii au recuperat doar o parte din banii ce se aflau în bancomat, circa 180.000 de lei.

Tânărul de 19 ani avea asupra lui 44.000 de lei, iar alți 8.500 de lei erau au fost găsiți de ofițeri îngropați în gradină. Bancomatul ce fusese abandonat într-un câmp mai avea în el 127.000 de lei, sumă pe care hoțul nu a reușit să o scoată din aparat.

Hoțul este acum reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat în fața instanței, cu o propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Anchetatorii nu înțeleg de ce sistemele de securitate ale bancomatului nu s-au declanșat. De asemenea, o problemă o reprezintă și ancorarea superficială a acestuia, putând fi luat și mutat cu ușurință din locul unde este amplasat.

Cookies