BAZAR

Banciu, despre interzicerea emisiunii lui Bendeac: Antena 1 e un mecanism de reprimare a libertăţii

Radu Banciu a vorbit în cadrul emisiunii sale despre suspendarea din grila de programe a Antenei 1 a emisiunii lui Bendeac şi a mărturisit că vestea l-a bucurat. Banciu a precizat că sentimentul i-a fost generat de conştientizarea impactului pe care prezenţa sa îl are asupra membrilor trustului Intact, în special al lui Mircea Badea şi a lui Mihai Gâdea, scrie click.

„A venit comunicatul lui Mihai Bendeac undeva în jurul prânzului unde el confirmă practic că Gâdea și Badea ar fi aflat de această emisiune, s-au dus direct la Felix, deși ei reprezintă Antena 3. S-au dus direct la Felix și au spus ăluia tot ce trebuia să audă, s-a făcut ăla foc și pară și a interzis această prezență. Mă bucur că deranjez într-un asemenea hal un trust de presă din România, o televiziune care se consideră buricul pământului, mă bucur că am stârnit zâzanie între oameni atât de importanți”, a spus Banciu.

Realizatorul emisiunii „Lumea lui Banciu” a subliniat faptul că era convins că suspendarea emisiunii este cauzată de faptul că Mihai Bendeac îl invitase în emisiune.

„Trebuie să fac niște precizări, iar prima dintre ele ar fi că aseară am avut dreptate când am spus că acest conflict care mocnea atunci să mi se datoreze fără ca eu să fiu decât o victimă colaterală. Am contribuit până la urmă și sunt mândru că am dereglat acolo niște rotițe în acest mecanism sângeros care este Antena 1 și de reprimare a libertății de exprimare”, a continuat comentatorul TV.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button