SMART CITY

Băncile se luptă pentru clienţi: Comisioane zero la tranzacţii online

De exemplu, la BCR, cea mai mare bancă din ţară din punct de vedere al activelor, comisioanele sunt cu 75% mai mici decat cele de la ghişeu, informează Incont.ro. La UniCredit tranzacţiile sunt gratuite în cazul operaţiunilor intrabancare.

La Volksbank, clienţii pot accesa serviciul de internet banking şi de pe telefonul mobil dacă există o conexiune de date activată, se pot face transferuri intra şi interbancare, schimburi valutare sau depozite, iar taxa lunară de administrare a noului serviciu este de 1 euro/lună.

Emporiki Bank plăteşte până la sfârşitul lui martie o dobândă mai mare cu o jumătate de punct procentual decât în varianta standard pentru depozitele in lei constituite prin internet banking, dobanda maximă ajungând astfel la 7,75% pe an. La ING se poate reîncărca cartela Orange, Vodafone sau Cosmote prin serviciul de internet banking, după ce banca a dezvoltat o aplicaţie specială, numita e-shop. Potrivit oficialilor băncii, serviciul este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, clienţii ING home’bank putând să îşi reîncarce cartela de telefon oricând şi oriunde există un calculator conectat la internet.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button