Banca Naţională a României va avea televiziune digitală prin cablu de la RCS&RDS. Cu ce preţ

de:
04 apr. 2016
10 Afișari
Banca Naţională a României va avea televiziune digitală prin cablu de la RCS&RDS. Cu ce preţ

Contractul a fost semnat pe data de 29 martie. La licitaţie a mai depus ofertă şi UPC, al doilea mare operator local de comunicaţii prin cablu.
Pachetul de canale digitale TV trebuie să cuprindă un număr de cel puțin 115 de programe diferite, iar furnizorul de servicii TV va trebui să integreze în reţea şi canalul intern al BNR.

Pachetul ofertat de canale va include obligatoriu toate canalele TV românești aflate în emisie și autorizate de CNA, având ca destinație audiența națională și municipiul București. De asemenea, oferta trebuie să fie conformă cu activitatea curentă a Băncii Naţionale a României, respectiv să cuprindă programe specializate pe probleme economice şi de comunicare financiară, ştiri ce reflectă comunicarea media, scrie paginademedia.ro.

– Grila de programe va conține programe variate, din domenii precum știri, sport, știință.
– Modificările din grila de programe vor fi anunțate în timp util. De comun acord cu furnizorul, autoritatea contractantă poate înlocui, elimina sau adăuga noi programe din grila distribuită în rețeaua acestuia din urmă, prin solicitarea scrisă”, se arata in documentatia de atribuire.

Valoarea estimată fără TVA a contractului, care se va încheia pentru o perioadă de 12 luni, a fost de 259.000 Lei şi a fost împărţită în 4 loturi. 

Cookies