ȘTIRI

BALUL BUCURESTIULUI INTERBELIC

Va asteptam sa ne bucuram impreuna de o seara relaxanta, cu iz interbelic, cu povesti, amintiri din vremuri pline de farmec si oameni inteligenti intr-un décor festiv: Sala Bizantina si Sala Gotica a Cercului Militar National.
Pentru cateva ore, ne vom imagina ca ne-am intors in timp: ne vom amuza improvizand tinute inspirate din moda interbelica (rochii charleston, perle si accesorii pentru doamne, frac sau costum negru de seara pentru domni), vom asculta cantece din Bucurestiul de altadata, vom invata cativa pasi simpli de foxtrot, charleston si tango si ne vom delecta urmarind momentele de teatru pregatite de actorii Smaranda Caragea, Karina Nagy si Nae Alexandru.
Participantii la bal se vor bucura de surprize si premii din partea partenerilor nostri din acest an: VINARS BRANCOVEANU, PELLAMAR, GRAMMA WINES, parfumuri NUIT POUR FEMME.
Pentru ultimele locuri, taxa de participare la Bal este de 150 de lei, iar pentru grupuri se pot oferi reduceri suplimentare.
Va puteti inscrie la CONTACT@VICTORIEI.RO.
Acest eveniment este organizat cu sprijinul Brancoveanu Vinars, Gramma Wines, Timisoreana, si Pellamar. Parteneri media principali: Digi24, Radio Romania Cultural, Sapte Seri, Hotnews.ro.

Data: 23 mai; Ora: 20.00
Loc: Cercul Militar National, Sala Bizantina si Sala Gotica, (intr. din str. Constantin Mille)
Taxa: 150 de lei; Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button