„Băiatul special cu vestă albastră de la Decathlon”. Un bucureștean care l-a cunoscut povestește emoționat despre angajatul surdo-mut vesel și tare priceput

20 iun. 2023
30551 Afișari
„Băiatul special cu vestă albastră de la Decathlon”. Un bucureștean care l-a cunoscut povestește emoționat despre angajatul surdo-mut vesel și tare priceput
„Băiatul special cu vestă albastră de la Decathlon”. Un bucureștean care l-a cunoscut povestește emoționat despre angajatul surdo-mut vesel și tare priceput. Sursa foto: Facebook/ Cristi Pitulice

Un bucureștean a rămas plăcut surprins în momentul în care a mers la Decathlon pentru a-și face cumpărăturile.

„Mi-a făcut ziua mai bună”

Un bucureștean a fost la Decathlon Militari pentru a face câteva cumpărături și, acolo, a avut parte de o experiență plăcută și neașteptată.

În timp ce se orienta după obiectele de care avea nevoie, bărbatul a observat un băiat cu vestă albastră, care era angajat al magazinului.

Bucureșteanul l-a salutat pe băiat și a început să îl întrebe unde găsește ceea ce are nevoie. Însă, angajatul l-a oprit din vorbit și i-a arătat că pe piept are un înscris. Acesta era surdo-mut.

Astăzi am oprit la Decathlon pentru niște mărunțișuri și pentru a nu-mi complica existența, am zis sa apelez la un baiat cu vestă albastră, foarte zâmbitor.
M-am apropiat de el, l-am salutat și am inceput sa turui necesarul.
El a început să dea din mână și să îmi arate ceva înscris pe bluza lui, la pipet. Era surdo-mut.” a povestit C. P.
Bucureșteanul a încercat să îi arate câteva obiecte angajatului surdo-mut pentru a-l face să înțeleagă ceea ce vrea. Și a reușit.
S-a dovedit că băiatul era foarte îndemânatic și dornic să ajute, având o atitudine caldă și respectuoasă față de clienți.
M-am orientat degrabă să îi arăt câteva obiecte prin care sa inteleagă ce vreau ( supapa unei mingi să înteleagă că vreau un ac de umflat, sticla de apa – pelerină de ploaie șamd).
Friends, băiatul ăsta m-a purtat prin tot magazinul cu o precizie și dibăcie extraordinare. Cu o atitudine foarte calda și dornic sa ajute. A fost minunat.” a mai povestit bucureșteanul

Bucureșteanul a felicitat atitudinea celor de la Decathlon

Bărbatul s-a bucurat în momentul în care a văzut că cei de la Decathlon angajează și persoane cu nevoi speciale, care pot ajuta la fel de mult ca orice alt angajat.

Din păcate, însă, nu toți clienții l-au privit cu aceeași admirație pe angajat. În momentul în care a văzut că este surdo-mut, o doamnă și-a tras copilul după ea și a plecat, gesticulând abundent.
Băiatul cu vestă albastră a rămas acolo, chiar dacă doamna plecase, pentru că voia să ajute în continuare.
La casă era un pic coadă si m-am uitat după el. O mamă cu un puști s-a oprit să-l întrebe ceva, baiatul i-a arătat înscrisul de pe piept și in secunda doi femeia a plecat trăgând copilul după ea și gesticulând abundent. Nu am văzut reacția baiatului surd, dar a rămas acolo, în continuare, încercând sa fie de ajutor.” a mai povestit C. P.
Bărbatul a povestit experiența frumoasă pe pagina sa de Facebook, acolo unde l-a felicitat pe angajat pentru comportamentul său plăcut, dar și pe cei de la Decathlon, pentru inițiativă și atitudine.
Postarea a strâns mii de aprecieri și sute de comentarii, printre care se regăsește și comentariul angajatului special. Acesta i-a mulțumit bucureșteanului pentru cuvintele frumoase și a spus că face tot ce poate pentru a mulțumi toți clienții:
Mulțumesc frumos pentru cuvintele frumoase și fac ce pot și cum pot pentru clienți, ca să fie mulțumiți!” – C. C. D.
Te-ar putea interesa și:
Cookies