BAZAR

Băiatul lui Andrei Gheorghe, batjocorit de colegi după ce a fost bătut. Vezi ce mesaje i-au transmis

In viața îți mai și-i ei bătaie”, au fost cuvintele lui Max, la poza care si-a lasat prietenii fara cuvinte. Si nu doar poza i-a surprins, ci si modul flagrant in care a faultat gramatica fiul omului de radio si televiziune, Andrei Gheorghe.

Pe ideea “aceste cuvinte ne doare”, colegii lui Max nu l-au mai compatimit pe pusti, poate asa cum si-ar fi dorit, ci a fost luat la misto.

„Îmi place gramatica! Bravo!”, spune unul dintre ei. Altul completeaza: “Da in viata it-i ma-i iei si batai-e”, si totul culmina cu “Pai daca esti prost:))) uite ce a putut sa iti faca Horvat”.

Max Gheorghe este elev in clasa a VII-a la Liceul George Enescu, unde studiaza chitara. Baiatul a ajuns in spital dupa ce s-ar fi batut cu un coleg de clasa pe care l-a instigat la bataie, spun tot colegii pustiului.

“Ii place foarte mult sa epateze, pentru ca tatal lui este vedeta. Max a pornit cearta dupa ce i-a reamintit unui coleg ca i-a spart nasul in urma cu vreo doi ani. Si colegul nostru s-a enervat atat de tare incat i-a dat un pumn atat de puternic in fata si i-a spart nasul. Profesorii au chemat ambulanta si politia, pentru ca Max era plin de sange si arata groaznic. L-au dus la spital si l-au operat la nas”, a declarat pentru Cancan una dintre colegele baiataului.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button