Băiat în vârstă de 14 ani, dispărut din Sectorul 2. Polițiștii din București cer ajutorul oamenilor pentru găsirea lui

16 feb. 2023
243 afișări
Băiat în vârstă de 14 ani, dispărut din Sectorul 2. Polițiștii din București cer ajutorul oamenilor pentru găsirea lui
Băiat în vârstă de 14 ani, dispărut din Sectorul 2. Polițiștii din București cer ajutorul oamenilor pentru găsirea lui | Sursă foto: Agerpres

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București le cere ajutorul bucureștenilor pentru a găsi un băiat, minor, în vârstă de 14 ani. Acesta a dispărut de două zile din Sectorul 2 al Capitalei.

Un băiat de 14 ani a dispărut din Sectorul 2

Poliția Capitalei a fost sesizată în legătură cu dispariția unui băiat din București. Aceasta a plecat de la domiciliul său aflat în Sectorul 2, marți, în data de 14 februarie 2023, și nu a mai revenit nici până astăzi.

Astfel că, polițiștii cer ajutorul oamenilor pentru depistarea acestuia. Potrivit informațiilor oficiale transmise de Poliția Capitalei, persoana dispărută se numește Rotaru Ionuț-Petruț.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a transmis următoarele semnalmente ale băiatului dispărut. Iată care sunt acestea:

  • Înălțimea: 1,73 m,
  • Greutatea: 60 de kg,
  • Păr șaten, ochii verzi.

Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor

La data data la care minorul a fost ultima dată văzut era îmbrăcat cu o geacă de culoare verde, blugi negri și ghete negre, conform DGPMB.

Peroanele care l-au văzut pe băiatul de 14 ani, și care pot oferi detalii referitoare la locul în care s-ar putea afla acesta, sunt rugate să anunțe Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

Bucureștenii, și nu numai, pot informat autoritățile printr-un apel la numărul unic de urgență 112.

Pe lângă semnalmentele oferite, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a pus la dispoziția oamenilor următoarea poză a minorului dispărut:

Minor dispărut Sectorul 2
Minor dispărut Sectorul 2 | Sursă foto: Poliția Capitalei

În urma cu două zile, Poliția Capitalei a cerul ajutorul oamenilor pentru depistarea a două adolescente din București. Acestea au dispărut în data de 13 februarie 2023.

Fetele dispărute se numesc: Enache Cristina-Antonia, Mîrzac Luminița și au vârsta de 16 ani. Fetele au plecat de la o adresă din Sectorul 1 și nu au mai revenit.

DGPMB a apus la dispoziția oamenilor următoarele poze:

Fete dispărute Sectorul 1 București
Fete dispărute | Sursă foto: Poliția Capitalei

În perioada 30 aprilie 2021 – 20 aprilie 2022, la nivelul Poliției Române au fost înregistrate 7.577 de sesizări privind disparițiile de copii.

Cookies