Bahmu, după interzicerea spotului Dry Cooker: „Să dovedească atunci și că Red Bull îți dă aripi”

de:
17 apr. 2013
0 Afișari
Bahmu, după interzicerea spotului Dry Cooker:

„Să dovedească atunci și că Red Bull îți dă aripi. Sau cum Cosmote îți aduce toți prietenii acasă”, a declarat Bahmuțeanu pentru Paginademedia.ro.

Spotul Dry Cooker a fost interzis ieri, de către Consiliul Național al Audiovizualulu. Forul a reclamat faptul că anumite declarații făcute de Adriana Bahmuțeanu în spot, legate de efectele tigăii asupra stării de sănătate, nu pot fi dovedite.

În spotul publicitar, vedeta spunea că: “De când folosesc tigaia Dry Cooker simt că am mai multă energie”, “Parcă aş dărâma munţii cu tigaia Dry Cooker”, “Dry Cooker nu e o tigaie (…) e sănătatea copiilor mei” si “Sunt în formă doar cu tigaia Dry Cooker”.

Totodată, în afara declarațiilor lui Bahmuțeanu, CNA a considerat că exprimările făcute de o altă gospodină care apare în spot sunt agramate.

Gospodina avea afirmatii de genul: „O prietenă de-a mea și-a cumpărat o tigaie, care a venit la mine foarte plină, că-i mai bună a ei și că a luat-o mai ieftin” si „Orice mâncare care o făceam cu ulei, se spoiește totul, pereți, aragaz, tot”.

Cookies