BAHA 2011. Industrialize!

de:
04 dec. 2011
1 Afișari
BAHA 2011. Industrialize!

BAHA, cea mai indragita petrecere cu circuit inchis, all you can drink, are loc intr-o hala industriala special amenajata si imbina in premiera clasicul sunet BAHA, in zona “Warehouse”, cu muzica funky fresh – reprezentata prin Emap, Ufe si Rotopercutor– in “Funk Factory”.

Pretul biletului este de 50 RON (fata) si 70 RON (baiat) pentru cei care achizitioneaza biletul in avans* (presale), si 70 RON (fata) si 90 RON (baiat) pentru cei care achizitioneaza biletele la locul faptei.

Biletele se pot achizitiona in avans (presale) doar la Interbelic (Centrul Vechi), pana pe data de 15 Decembrie, intre ora 15:00 si ora 21:00

Atentie! Interbelic este UNICUL punct de vanzare oficial al biletelor. Nu suntem responsabili pentru biletele achizionate in alte locatii.

Cum Particip?

Ca la orice BAHA, pentru a participa trebuie sa fi pe guestlist sau sa cunosti pe cineva de pe guestlist, cu mentiunea ca, in acest caz, va  trebui sa specifici numele persoanei la intrare. Pentru a fi pe  guestlist trebuie sa te inscrii pe baha.ro sau sa fii attending la event-ul facebook “BAHA 2011. Industrialize!”.

Unde?

Pavilionul OB12, SEMA PARC, Bucharest, Romania

Cookies