Bagă benzină şi fugi

de:
27 aug. 2011
0 Afișari
Bagă benzină şi fugi

Poliţişti din cadrul Secţiei 22 Poliţie l-au prins în flagrant pe G. Costel de 21 de ani, într-o staţie de alimentare cu carburant din sectorul 6, conducând un autoturism marca Peugeot ce avea plăcuţe de înmatriculare ce aparţin unui autoturism marca Volkswagen Golf, care, după ce a alimentat cu combustibil în valoare de 251,58 lei a încercat să părăsească staţia Peco fără a plăti. Evenimentul s-a produs ziua în amiaza mare, la mijlocul săptămânii trecute.

În urma verificărilor, s-a constat că autoturismul Peugeot aparţine lui D. Liliana de 24 de ani, care i-a încredinţat autoturismul lui G. Costel. Extinzând cercetările cu privire la persoana în cauză, s-a stabilit că acesta, la data de 12.08.2011, a alimentat cu combustibil în valoare de 257,55 lei, din aceeaşi staţie peco, fără să achite, folosind acelaşi autoturism cu numerele de înmatriculare aparţinând unui autoturism marca Chevrolet Aveo.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei, prejudiciul creat a fost recuperat. Nu se precizează dacă s-au recuperat banii sau benzina.

Cookies