Badea şi Ciutacu s-au dezbrăcat pentru o fostă olimpică VEZI VIDEO

de:
08 aug. 2012
1 Afișari
Badea şi Ciutacu s-au dezbrăcat pentru o fostă olimpică VEZI VIDEO

Campioana suferă de cancer, dar nu dispune de fondurile necesare tratamentului. Ideea celor doi a venit, după cum a declarat Victor Ciutacu pe blogul personal, „de la un reportaj privind starea de sanatate a fostei campioane olimpice” şi se va finaliza cu organizarea licitaţiei.

Fotografia cu cei doi va fi realizată de fiul lui Ciutacu, Vlad, urmând a fi licitată pe internet. Cei doi au creat şi o pagină de facebook a licitaţiei, fiind publicate pe blogul lui Ciutacu şi regulile acesteia:

„1. fiecare doritor licitează cât îl lasă inima.
2. o singură ofertă, cea mai mare, e declarată câştigătoare.
3. nu se returnează nici un ban. toţi merg ca donaţii.
4. contul bancar va fi gata mâine. pentru transparenţă, nu se mişcă un ban fără două semnături, a mea şi a Gabrielei Ghiban.
5. participarea la licitaţie va fi certificată prin trimiterea pe o adresă de mail a dovezii efectuării plăţii.
6. oferta câştigătoare va fi dublată de aceeaşi sumă din partea mea şi triplată de aceeaşi sumă din partea lui Mircea Badea (dat fiind că nu găsim bani pe stradă, mergem până la 3.000 RON de căciulă).
7. poza cu noi doi la budigăi o va vedea toată lumea.
8. câştigătorul va primi fotografia înrămată, cu autografele noastre, la o cină. restaurantul e Mamma Leone, nota nu se va plăti, dar echivalentul ei se va duce tot în contul pe care-l deschidem.
9. suma finală ajunge integral, cu martori, la Florina Lavric
10. odată golit, contul se desfiinţează

P.S. Fiindcă există atâţia oameni cu suflet dispuşi să-şi ajute semenii şi să onoreze gloriile sportive, contăm pe implicarea financiară a Comitetului.”

Iniţiativa vedetelor Antena 3 vine la o săptămână după ce atât Victor Ciutacu, cât şi Mircea Badea, au atacat-o pe campioana olimpică, Alina Dumitru, pentru că declarase că nu va vota la referendum.

Cookies