BAZAR

Badea îl atacă pe Cristi Rogozanu: Nu se spală niciodată pe cap, probabil că-i interzice religia

Mircea Badea, realizatorul emisiunii „În gura presei”, nu-şi mai bate capul nici cu bunul-simţ, nici cu colegialitatea, nici cu CNA, nici cu respectul. A „comis-o” de-atâtea ori încât a devenit un mod de viaţă să-şi bată joc de oricine are el chef, scrie reportervirtual.ro.

Bunăoară, în emisiunea de ieri seară, i-a căşunat pe Costi Rogozanu (dreapta), invitat permanent în emisiunile Realitatea TV şi comentator pe platforma „Vox Publica”.

„A fost ziua lui Eminescu. Lavinia Şandru, aia care a aflat că sharia se poartă pe cap – nu sharia, sharia nu e de bumbac, burka! – a invitat în emisiune câţiva eminescologi. C. Rogozanu, printre ei. Pe ăsta-l ştiu, e ăla care nu se spală niciodată pe cap. El nu poartă pe cap sharia, dar nici şampon. Probabil că îi interzice religia, cum a explicat şi CTP-ul, există şi lucruri sfinte. Cred că unul dintre lucrurile sfinte la Costi Rogozanu este şamponul, pentru că este de neatins. Şi nici nu poţi să faci mişto de şamponul omului dacă e sfânt, corect? Dar, chiar, dacă unul se închină la şampon, poţi să faci mişto de şampon? Nu ştiu, să ne explice deontologul Cristian Tudor Popescu…”, a „spurcat” Badea trei dintr-o lovitură, în emisiunea sa de ieri noapte.

Astfel de atacuri de persoană, interzise de codul audiovizual actual, deci de lege, sunt posibile cu complicitatea unor membri CNA. Majoritatea celor numiţi de PSD au tolerat ani la rând atacurile sub centură de tip Mircea Badea.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button