BAZAR

Badea îl atacă din nou pe Bendeac: Un prost, „mânat de prostie şi laşitate”, care se minte singur

„Îmi place mult cum zilnic se mai sinucide (profesional) câte un prost care, mânat de prostie şi laşitate, se minte şi pe el că e străbătut de măreţe idealuri şi cauze nobile artificial confecţionate. Iar hoardele care-l încurajează virtual: „hai coae, aruncă-te, eşti eroul nostru”, vor micţiona pe ciumpalac în secunda imediat următoare plonjonului”, a scris Mircea Badea pe contul său de Facebook.

Replica lui Bendeac la postarea lui Mircea Badea a fost: „Apreciez sinceritatea debordantă…”

În urmă cu aproximativ o săptămână, între cei doi a avut loc o altă răfuială, pe conturile de socializare. Atunci, Mihai Bendeac a postat un mesaj în care a transmis faptul că nu este de acord cu cenzura, aducând aminte că au murit oameni la Revoluţie. În schimb, Mircea Badea a postat un mesaj întrebându-se dacă Bendeac este reprezentantul morţilor de la Revoluţie.

De asemenea, în urmă cu două săptămâni, Mircea Badea a scris pe blogul său că Mihai Bendeac este bolnav la cap. „Vad ca domnul Bendeac afirma ca l-am atacat. Poate ca in vena nu intra doar perfuziile pentru tratament, altfel nu inteleg de unde iluzia atacului. Cat despre invitarea in prime time la Antena1 a unui bolnav mintal care ne-a injurat de morti si de familii pe toti de pe aici, perfuziile trebuie bagate direct in capul care a emanat o astfel de monstruozitate. Daca te caci in sufrageria unor oameni nu poti spune ca e dreptul tau la libera exprimare. Adrian Sarbu te-ar fi calcat cu trenul fix in sufragerie doar daca iti trecea prin cap asa ceva, nu daca mai si rosteai. Credeam ca sunteti bolnav inchipuit, acum imi dau seama, domnule Bendeac, ca sunteti bolnav pe bune. La cap”, a scris Mircea Badea pe blogul său.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button