ȘTIRI

Badea: Eu şi Voiculescu suntem camarazi. Va ţine cineva minte că ne-am opus abuzului şi minciunii?

„Pot sa spun ca eu si domnul Voiculescu suntem camarazi (…) Ma intrebam acum daca toata lupta pe care am dus-o in acesti ani impotriva regimului Basescu a meritat? Inclin sa cred din ce in ce mai mult ca nu (…) Va tine cineva oare minte ca in tara asta au fost niste nebuni care s-au opus abuzului si minciunii?!”, si-a incheiat Mircea Badea discursul din emisiunea „In gura presei”, informează Hotnews.ro.

Badea le spune telespectatorilor sai ca nu e suficient sa-l urmareasca si sa-l incurajeze ci ca e timpul sa faca si ei ceva impotriva „regimului Basescu si sa ia atitutdine”.

Acesta a mai precizat ca a avut o discutie cu Dan Voiculescu si ca acesta „este barbat adevarat” spunand ca este pregatit pentru orice, inclusiv pentru inchisoare.

Mihai Gâdea a prezentat, joi seara, un filmulet cu camera ascunsa in care un presupus denuntator din dosarul ICA – Dan Voiculescu si-ar fi retras plangerea de la DNA, moderatorii Mihai Gadea si Adrian Ursu sutinand, astfel, ca intreg dosarul se bazeaza pe un fals. De ce nu este valid argumentul lor, aflaţi AICI.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button