ARHIVA B365

Badea către Antonescu: ”Dacă faceți seppuku politic, să mă chemați ca să vă tai capul”

La sfârșitul unui schimb de replici acid între Mihai Gâdea și liderul PNL, Mircea Badea a intrat în emisie pentru o discuție cu Crin Antonescu. Aceasta a ținut să-i reamintească lui Antonescu un text pe care l-a scris în iulie 2012, după ce liderul liberal afirmase că dacă Băsescu nu va fi demis la referendum, el se va retrage din viața politică. ”Antonescu e samurai. Nu joacă în clipuri la Etno. Nu scoate sabia că să facă grătar ci pentru lupta. Dacă poporul va salva din nou şmenarul înseamnă că singurul gest onorabil rămâne despărţirea iremediabilă de popor: un seppuku politic. Nu credeam că pot simţi asta pentru un politician dar da, chiar se întâmplă: îl respect pe Crin Antonescu”, scria în urmă cu doi ani Mircea Badea.

”Dacă faceți seppuku politic, să mă chemați ca să vă tai capul. Mi-ar face o mare, mare plăcere.”, i-a spus Badea liderului liberal.

„Asta mă flatează”, a fost replica lui Antonescu. „E puțin spus că mă flatează, chiar mă onorează. Vă promit că vă caut. În acest scop, nu în altul”, a completat președintele PNL.

Totodată, Badea a ținut să menționeze că Antonescu este începător în propaganda anti-Ponta „Să aflu că eu, care pe vremea lui Năstase, tăticu’ politic al lui Ponta, eram omul-sandivş în Piaţa Victoriei protestând împotriva lui Năstase sunt înrolat în propaganda pesedistă”, a spus Badea. „Dacă vreţi să batem mătănii anti-Antena 3, iarăşi sunteţi nou că propaganda băsistă asta a tocat dintotdeaua”, a mai spus el. „Antena 3 este singurul bastion anti-Băsescu din România”, a încheiat Mircea Badea. 

Sursa: evz.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button