Bad Karma. Firea și Burduja, posibilii coordonatori de campanie electorală PNL-PSD la București. Practic, vor munci pentru Cîrstoiu, candidatul care i-a scos pe ei din joc

19 mart. 2024
286 Afișari
Bad Karma. Firea și Burduja, posibilii coordonatori de campanie electorală PNL-PSD la București. Practic, vor munci pentru Cîrstoiu, candidatul care i-a scos pe ei din joc
Bad Karma. Firea și Burduja, posibilii coordonatori de campanie electorală PNL-PSD la București. Practic, vor munci pentru Cîrstoiu, candidatul care i-a scos pe ei din joc | Sursa foto colaj: Gabriela Firea/FB, Cătălin Cârstoiu/Agerpres, Sebastian Burduja/FB

Aproape toată ziua, Cătălin Cîrstoiu a fost la Palatul Victoria, la o ședință lungă cât o zi de post la care a fost prezentat în coaliția PSD-PNL drept candidatul unic la funcția de primar general al Capitalei.

Firea și Burduja, coordonatori de campanie pentru Cătălin Cîrstoiu

Medicul Cătălin Cîrstoiu a fost prezentat șefilor de filialele din București, pentru a-i susține candidatura. El ar urma să nu se înscrie în niciunul dintre cele două partide (PNL și PSD) și  să candideze ca independent susţinut ambele formațiuni politice. 

Managerul Spitalului Universitar din București este omul cu care liberalii și social democrații vor să-i bată pe Nicușor Dan și pe Cristian Popescu Piedone.

Și, pentru că există un anume fel de ironie politică în Univers, coordonatorii campaniei electorale a coaliției, pentru București, Gabriela Firea și Sebastian Burduja, spun surse politice citate de News.ro. 

Adică exact șefii de la Capitală  ai PSD și PNL care visau cel mai tare să fie desemnați candidați.

Și, când coordonează campania electorală în alegerile locale din București, cea mai mare miză este, categoric, bătălia pentru funcția de primar general. În consecință, doamna Firea și domnul Burduja vor trudi pentru victoria omului care i-a scos pe ei din joc.

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a  confirmat, cu puțin timp în urmă, anunțat că Gabriela Firea (care va fi pe lista PSD-PNL la uroparlamentare) va coordona, alături de Sebastian Burduja, campania pe București a alianței:

Vor fi coordonatorii de campanie pe Bucureşti, din partea PSD doamna Gabriela Firea, din partea PSD, domnul Burduja.

În această seară sau mâine, coaliția va stabili candidații pentru Sectoarele 1, 2 și 5.

Rareș Bogdan va fi comunicatorul PNL-PSD la alegerile din București

La ședința de 5 ore de la Palatul Victoria s-a stabilit că anunţarea tuturor candidaţilor PNL şi PSD pe București ar urma să aibă loc după validarea propunerilor în forurile de conducere ale celor două partide. 

 Și s-a mai stabilit ceva: Rareș Bogdan I(care ieri declara că nici nu prea știe cine este acest domn Cârstoiu, candidatul Coaliției la Primăria Generală) va fi, potrivit unor  surse  Digi24, comunicatorul PNL-PSD la  alegerilor din București.

Citește și:

Cookies