Bad Couples on Valentine’s Day

de:
02 feb. 2012
0 Afișari
Bad Couples on Valentine's Day

Asa cum am fost obsinuiti, inca de cand si romanii recunosc sarbatoarea americana Valentine’s Day, inimioarele roz si romantismul abundent ne intampina in tot orasul. Trandafirul rosu sau scrisoarea parfumata, le reamintesc celor care sunt intr-o relatie ca exista o zi pe an in care sa isi celebreze iubirea ca-n filme ! Suntem invitati la cele mai frumoase concerte, sau piese de teatru, rezervam din timp o masa la un restaurant si ne impiedicam pe strada, de liber profesionisti cu buchete de trandafiri in brate. In magazinele de parfumuri sau lenjerie gasim pachete frumos ambalate, sau comerciante dornice sa ofere sfaturi. Seara se inceheie cu poezii mazgalite pe bucatele de hartie sau declaratii de dragoste incalzite de o lumanare difuza.
Nu au cum sa nu te incante, si sa provoace latura blanda si romantica din fiecare. Insa 1001 nopti s-a gandit la cei nonconformisti, neconventionali, deosebiti prin conceptie sau relatie, sau la cei care pur si simplu s-au plictisit de romantism, si vor sa isi stimuleze iubirea in alt mod.
Va invitam la petrecerea „Bad Couples” in seara de 14 februarie, sa va iubiti imperfect si realist, sa va recunoasteti defectele si minusurile, si sa puneti accentul pe o alta dimensiune a relatiilor umane.

Str. Ion Brezoianu 18
Rezervari: 0746.17.11.11
www.1001-nopti.ro

Ora : 19:00 in data de: 14/02/2012

Cookies