Backyard Weekend 2012

de:
15 iun. 2012
0 Afișari
Backyard Weekend 2012

In 2012 Color isi propune un Backyard Weekend mai variat, mai consistent si mai cald. Cele 48 de ore de muzica neintrerupta ale editiei precedente se vor comprima anul acesta in 30 de ore de live act-uri si dj set-uri aproape in exclusivitate internationale.

Anul trecut, Backyard Weekend deschidea vara cu o petrecere la piscina, in aer liber: muzica fara oprire timp de 3 zile cu legenda din Detroit – Theo Parrish, alaturi de Fish Go Deep, Mock&Toof, Vakula, Jeremy Underground Paris si 13 artisti autohtoni.

De aceasta data va fi un weekend sub clar de luna, din nou la piscina, intr-o atmosfera calda şi familiara, cu o paletă vastă de muzicieni cunoscuţi, dizolvată exotic în peste 30 de ore de muzică excepţională: Patrice, Grandmaster Flash, Aquarius heaven, Foals dj set, Goldie, Sofa Surfers dj set, Wareika, Deetron, Krystal Klear, Dauwd, Lapalux, Douglas Greed, Alex Deforce, Jazz Neversleeps, Bogman, Khidja, Fouchat, Giuser.

A doua ediţie Backyard Weekend este prezentata de Absolut Vodka si va avea loc în Bucureşti, in Complexul Studentesc Tei (Str. Oltetului, nr. 30), intr-o locatie nou amenajata pe malul lacului.

Bilete:

In avans: (pretul abonamentului pe ambele zile variaza in functie de data achizitiei):

◆ 200 abonamente în avans – 60 lei

◆ 400 abonamente în avans – 80 lei

◆ 1000 abonamente în avans – 100 lei

La intrare:

◆ sambata incepand cu orele 20:00 – 60 lei (acces valabil pana duminica, ora 12.00)

◆ duminica intre 12:00 si 18:00 – 40 lei (acces valabil pana la finalul evenimentului)

◆ duminica incepand cu orele 18:00 – 60 lei (acces valabil pana la finalul evenimentului)

Abonamentele pe ambele zile (in numar limitat) vor fi distribuite în reţelele Eventim, Myticket şi Bilete.ro: Online pe www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro si in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti, Oficiile Posta Romana semnalizate Bilete.ro, Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu.

Cookies