Back to the 80s Fest – Goombay Dance Band, Saragosa Band si Weather Girls

de:
27 oct. 2010
0 afișări
Back to the 80s Fest - Goombay Dance Band, Saragosa Band si Weather Girls

Dupa incontestabilul succes pe care l-a inregistrat prima editie a „Back To The 80s” in primavara acestui an, organizatorii – Asociatia Culturala Teocta si Kompas Events – organizeaza cea de-a doua editie BACK TO THE 80s.

BACK TO THE 80s si-a propus si a reusit sa aduca si in Romania un concept care s-a raspandit cu rapiditate in intreaga Europa. Sub denumirea de „Discotheque 80”, an de an, acest brand aduna la mega-concertele cu vedete din acea perioada a muzicii milioane de oameni dornici de distractie din intreaga lume.

In prima editie, pe scena Salii Palatului, doua trupe legendare au aniversat 25 de ani de hituri: Bad Boys Blue si Alphaville. In cea de-a doua editie, invitatii vor fi Goombay Dance Band, Saragosa Band si Weather Girls.

GOOMBAY DANCE BAND
La sfarsitul anilor 70 solistul Oliver Bendt a creat o trupa de succes cu un stil exotic. A mixat putin Reggae cu multa bucurie de a trai si a adus un melange de soare, imaginatie si caldura sufleteasca.
In cei trei ani de locuit pe insula St. Lucia, Oliver a intrevazut posibilitatea de a aduce filosofia si felul de a fi ale localnicilor si sa-l ofere europenilor. Rezultatul a fost intitulat Goombay Dance Band. Numele trupei a fost inspirat de un golf mic de langa St. Lucia, Carribean Goombay.

Trupa a „aterizat” in Europa cu „Sun of Jamaica”, hit-ul anului, care a depasit zece milioane de difuzari pana in prezent. Au urmat si alte mari hit-uri: „Aloha Oe”, „Seven Tears”, „Eldorado” sunt inca printre cele mai fredonate melodii in intreaga lume.


WEATHER GIRLS
Formula originala a trupei Weather Girls era compusa din Martha Wash si Izora Armstead. Au devenit celebre in 1982 cand piesa “It’s Raining Man” a devenit Number One in topurile importante din intreaga lume. Dupa acest imens succes, au urmat altele ca „Dear Santa (Bring Me a Man this Christmas)”, „No One Can Love You More Than Me”, “I’m So Excited”, “We Are Family”.
In prezent, trupa Weather Girls este compusa din surorile Dynelle Rhodes si Ingrid Arthur, fiicele Izorei Armstead. Au lansat un nou album semnat Weather Girls, “Totally Wild”, in 2005. Trei ani mai tarziu, Weather Girls au fost ajuns iar pe locul intai in topuri, alaturi de Murk si Funky Green Dogs, „Break You”.
SARAGOSSA BAND

Saragossa Band este o trupa pop de origine germana, care s-a bucurat de un mare succes in anii 1980.
Formula originala era compusa din Thommy Brandner, Harry Carrere, Dusty Klaerl, Georg Klanthe, Gloria Rennals, Alfred Rudec, Helmut Schiffner, Pit Troia Henry. In prezent, membrii trupei sunt: Harry Carrere (voce), Gudrun Overhoff-Poppinga (voce), Evert van der Waal (tobe), Andy Bielan (clape), Thomas Hartel (bass), Markus Escher (chitara).

Grupul a devenit cunoscut din 1978, odata cu lansarea piesei „Big Bamboo”. Au urmat „Rasta Man” si „Zabadak”, doua piese care au urcat pana pe prima pozitie a topurilor din Germania. Urmatoarele piese, „Red Ginger” si „Aiko Aiko” au intrat si ele pe pozitii fruntase in top 10, insa superhitul pentru care trupa este indragita si azi este „Agadou”. Piesa, extrem de populara in cluburi, a generat un numar impresionant de cover-uri (semnate de Hot Banditoz, Compania DD, La Boom, Black Lace sau Proty Kids Disco).

Pret/ bilet:
Categ VIP: 500 ron (pachetul contine meet & greet, cd si loc la loja oficiala)
Categoria 1: 150 ron
Categoria 2: 120 ron
Categoria 3: 100 ron
Categoria 4: 90 ron
Categoria 5: 80 ron
Categoria 6: 60 ron
Categoria 7: 40 ron

sursa: bilete.ro.

Cookies