SMART CITY

BACALAUREAT toamnă, august 2013: SUBIECTE LA ANATOMIE, BAREM CORECTARE ANATOMIE BAC TOAMNĂ 2013

BACALAUREAT TOAMNĂ 2013. SUBIECTE, BAREM ANATOMIE: Subiectele și baremul de corectare la proba de Anatomie la sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat 2013, proba scrisă la alegere în funcție de profil, vor fi publicate pe site-ul Ministerului Educației edu.ro.

B365.ro vă prezintă subiectele şi baremul la proba de ANATOMIE ŞI FIZIOLOGIE UMANĂ LA BAC 2013, de cum vor fi publicate pe site-ul Ministerului Educației edu.ro.

SUBIECTELE DE LA PROBA DE ANATOMIE SI FIZIOLOGIE UMANA LE GASITI AICI.

VEZI AICI BAREMUL DE NOTARE SI EVALUARE LA PROBA DE ANATOMIE SI FIZIOLOGIE UMANA.

La BIOLOGIE, absolvenţii care au ales să dea examen din ANATOMIE ŞI FIZIOLOGIE UMANĂ trebuie să demonstreze că stăpânesc noţiunile învăţate în clasele XI-a şi a XII-a.

VEZI BAREMUL DE CORECTARE LA ANATOMIE BAC TOAMNĂ 2013

VEZI AICI SUBIECTELE LA ANATOMIE BAC TOAMNĂ 2013

Proba are loc astăzi, 30 august.

BACALAUREAT TOAMNĂ 2013. SUBIECTE, BAREM ANATOMIE: Proba de ANATOMIE ŞI FIZIOLOGIE UMANĂ este susţinută de elevii de la filiera teoretică – profilul real, dar şi de elevii de la filiera tehnologică – profilurile: tehnic, resurse naturale si protecţia mediului; filiera vocaţională – profilul militar.

Aceasta este ultima probă a Bacalaureatului 2013, urmând publicarea rezultatelor, pe data de 2 septembrie, până la ora 12:00, apoi depunerea contestațiilor până la ora 16:00. În perioada 3-4 septembrie urmează corectarea contestațiilor, iar pe 5 septembrie se publică rezultatele finale.

BACALAUREAT TOAMNĂ 2013. La sesiunea de toamnă a examenului naţional de bacalaureat s-au înscris peste 87.000 de absolvenţi de liceu, 67% fiind din promoţia 2012-2013, iar restul din promoţii anterioare.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button