SMART CITY

Bacalaureat 2013. Dezastru la simulare – foarte multe note sub patru

După o primă centralizare a rezultatelor la BACALAUREAT 2013, la nivelul Capitalei peste 55% dintre elevi au picat simularea la matematică, în timp ce la limba română rata de promovare a fost de aproximativ 65 de procente.

Cu toate acestea, Inspectoratul Şcolar Bucureşti se laudă cu rezultatele obţinute, pentru că sunt mult mai bune decât la simularea anterioară, de acum 2 luni.

„Suntem incantati ca putem trage si concluzia ca planul de masuri a dat roade, ca echipa profesori directori elevi parinti inspectori a reusit sa imbunatateasca rezultatele”, a spus Liliana Toderiuc, inspector şcolar, citată de realitatea.net. 

BACALAUREAT 2013. Simulările pentru examenul de bacalaureat din anul şcolar 2012-2013 au fost organizate în Capitală în două etape, prima testare fiind în 30 ianuarie – 1 februarie, când au fost susţinute probele la limba română şi matematică.

Cea de-a doua etapă a SIMULARĂRII BACALAUREAT 2013 a început luni 22 aprilie cu proba la alegere din cadrul filierei, profilului şi specializării. În 24 aprilie este programată proba la limba şi literatura română, iar în 26 aprilie la matematică, respectiv istorie, potrivit Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button