BAC TOAMNĂ 2013: 15 candidați din București nu au fost lăsați să intre în examen

de:
28 aug. 2013
0 Afișari
BAC TOAMNĂ 2013: 15 candidați din București nu au fost lăsați să intre în examen

Elevii susţin că nu au fost anunţati de modificarea centrului de examinare şi s-au prezentat marţi dimineaţă la liceul unde au susţinut până acum examenul, Colegiul Tehnologic „Grigore Cerchez”, informeaza Rtv.net.. Acolo au aflat că trebuie să meargă la alt centru şi prin urmare au ajuns Liceul „Ștefan Odobleja” după deschiderea subiectelor şi nu au mai fost primiţi în examen.

Absolvenţii de liceu care ar fi trebuit să susţină astăzi proba obligatorie a profilului sunt revoltaţi că nu li s-a oferit nicio explicaţie. Ei stau în faţa liceului şi aşteaptă ca cineva să îi lămurească.

De cealaltă parte, Florin Lixandru, şeful comisiei de bac din Capitală, susţine că este vorba doar de trei elevi care au întârziat, pentru că nu s-au informat cu privire la centrul de examen.

„Am înţeles că sunt trei elevi care au întârziat. Au ajuns la ora 8.45. Conform metodologiei, intrarea la examen se face între 7.30 şi 8.30. Ei nu au fost primiţi în examen. Pot solicita subiectele de rezervă dacă au o scuză obiectivă şi pot dovedi cu un document. Centrele de examinare sunt afişate pe internet de mai bine de două săptămâni”, a declarat Florin Lixandru la România TV.

 

Cookies