BAC 2014 SESIUNEA A DOUA.Fiul unui milionar român, dat afară de la BAC, după ce a fost prins copiind

de:
25 aug. 2014
0 Afișari
BAC 2014 SESIUNEA A DOUA.Fiul unui milionar român, dat afară de la BAC, după ce a fost prins copiind

BAC 2014 SESIUNEA DE TOAMNĂ. Victoraş Micula (foto) a fost eliminat, luni, din examenul de bacalaureat de la proba scrisă la Limba şi literatura română, după ce a fost prins copiind, în contextul în care în sesiunea din vară a picat la aceeaşi materie. Tânărul a încercat să se înspire folosind fiţiuci, însă a fost prins de profesorii supraveghetori şi eliminat din examen, potrivit voceatransilvaniei.ro.

BAC 2014 SEDIUNEA A DOUA. Înainte de a intra în sală Victoraş Micula a declarat că nu are emoţii şi că este bine pregătit pentru proba scrisă a examenului, după ce, în sesiunea anterioară, la Limba şi Literatura Română, a obţinut nota 4. În sesiunea din luna iulie, tânărul a obţinut nota 7.80 la Matematică şi nota 8.60 la Geografie.

BAC 2014 SESIUNEA DE TOAMNĂ. Potrivit regulamentului, elevii care sunt prinsi copiind la bacalaureat nu mai au dreptul de a da examen în următoarele două sesiuni.

SUBIECTE ŞI BAREM ROMANA – BAC 2014 SESIUNEA TOAMNĂ. La proba scrisă de limba şi literatura română, candidaţii au primit subiecte diferite în funcţie de profil: profil real, tehnologic şi vocaţional şi profil uman şi pedagogic.

SUBIECTE ŞI BAREM ROMANA – BAC 2014 SESIUNEA TOAMNĂ. La profilul real şi tehnologic elevii au primit un text la prima vedere din romanul „Rusoaica” de Gib Mihăescu pe baza căruia trebuiau să rezolve 9 cerinţe care vizau cunoştinţele de vocabular, de teorie literară, precum şi capacitatea de a înţelege şi interpreta un text literar. La subiectul al doilea, au avut de redactat un eseu de tip argumentativ despre importanţa regulilor într-un domeniu de activitate. La ultimul subiect, elevii de clasa a XII-a au avut de scris un eseu de 2-3 pagini despre viziunea despre lume a lui Bacovia aşa cum se reflectă într-un text studiat.

SUBIECTE ŞI BAREM ROMANA – BAC 2014 SESIUNEA TOAMNĂ – UMAN. Elevii de la uman au primit un text la prima vedere din romanul „Lydda” de Duliu Zamfirescu şi romanul postbelic la subiectul al treilea.

Vezi aici: SUBIECTE ŞI BAREM LA ROMÂNĂ LA BAC 2014, SESIUNEA A DOUA

Sesiunea august – septembrie va continua marţi, 26 august, cu examenul la Limba şi literatura maternă E)b). Proba obligatorie a profilului E)c) va avea loc pe 27 august, iar cea la alegere a profilului şi specializării E)d) pe 29 august.

BAC 2014 TOAMNA. Afişarea rezultatelor se va face pe data de 1 septembrie, până la ora 12.00, urmând ca, în aceeaşi zi, să fie depuse contestaţiile, în intervalul orar 12.00 – 16.00. Soluţionarea contestaţiilor se va realiza între 2 şi 3 septembrie, iar rezultatele finale vor fi făcute publice pe 4 septembrie.

Cookies