Babi, motanul cu pistrui pe nas, a zbughit-o pe geam de la etajul 1 și s-a rătăcit pe la Apărătorii Patriei. Stăpâna îl caută și internet, și pe străzile din București

30 mai 2024
1605 afișări
Babi, motanul cu pistrui pe nas, a zbughit-o pe geam de la etajul 1 și s-a rătăcit pe la Apărătorii Patriei. Stăpâna îl caută și internet, și pe străzile din București
Babi, motanul cu pistrui pe nas, a zbughit-o pe geam de la etajul 1 și s-a rătăcit pe la Apărătorii Patriei. Stăpâna îl caută și internet, și pe străzile din București | Sursa foto: Animale pierdute/găsite în București/Ilfov/România - Facebook

Motanul Babi e căutat de stăpânii săi după ce s-a pierdut în zona Apărătorii Patriei. Acesta a zbughit-o pe geam de la etajul 1 și de atunci este de negăsit. „Este un băiat castrat și foarte blând” menționează stăpâna blănosului.

Babi, motanul pistruiat s-a pierdut

Pe grupul de Facebook „Animale pierdute/găsite în București/Ilfov/România” au apărut poze cu pisoiul Babi. Stăpânii săi au publicat pozele în speranța că cineva l-a văzut și va da informații despre blănos.

Din textul scris de stăpâna sa, aflăm că Babi s-a pierdut prin zona Apărătorii Patriei:

Pierdut în zona Apărătorii Patriei. Răspunde la numele de Babi. Vă rog, dacă cineva îl vede, să mă contacteze

În secțiunea de comentarii găsim alte informații utile despre motanul pistruiat. Membrii pun întrebări despre acesta, pentru a-l identifica mai ușor. Babi este un mascul castrat, care s-a pierdut după ce a căzut de la etajul 1.

A căzut de la balcon de la etajul 1. Este și castrat.

Este un băiat castrat și foarte blând, sunt răspunsurile stăpânei la întrebările internauților

În poze, drăgălașul Babi are ochii mari, verzi și pare că se uită direct în sufletul nostru. Acesta are un pistrui pe nas care atrage atenția :).

  • În caz că l-ați văzut pe Babi, puteți lua legătura cu stăpâna sa AICI.

Sfaturi pentru găsirea pisicilor pierdute

Tot în secțiunea de comentarii, câțiva membrii din grup o sfătuiesc pe femeie. Mai precis, există câteva metode care ajută pisoii să găsească drumul înapoi spre casă:

  1. puneți litiera afară (blănoșii pot să recunoască mirosul de la distanțe mari)
  2. lăsați apă și mâncare lângă litieră
  3. puteți să căutați animăluțul dimineața devreme sau seara târziu (în aceste momente e liniște și vă poate recunoaște după voce)
  4. în cazul în care pisica se joacă cu laserul, îl puteți folosi în timpul căutărilor (pe lângă acesta, sunetul pliculețelor sau al bobițelor poate atrage animăluțul)
  5. puneți afișe cu animăluțul în zonă
  6. pueți întreba vecinii dacă au văzut blănosul sau îi puteți ruga să fie atenți și să vă anunțe în caz că văd animalul
  7. interesați-vă dacă sunt în zonă persoane care hrănesc animalele (posibil ca acestea să fie atrase de mâncare)

Te-ar putea interesa și:

Cookies