Babi Minune și-a bătut un prieten și i-a furat telefonul, pe o stradă din București. Manelistul este acuzat de tâlhărie

16 iun. 2023
769 Afișari
Babi Minune și-a bătut un prieten și i-a furat telefonul, pe o stradă din București. Manelistul este acuzat de tâlhărie
Babi Minune și-a bătut un prieten și i-a furat telefonul, pe o stradă din București. Manelistul este acuzat de tâlhărie. Sursa foto: captură YouTube/ Realitatea pe NET

Babi Minune a fost pus sub control judiciar după ce a fost acuzat de tâlhărie. Cântărețul de manele și-a batut un prieten și i-a smuls telefonul din mână, pe o stradă din București, Sectorul 5. Camerele de supraveghere din zonă au surprins imaginile. Incidentul s-a petrecut la sfârșitul lunii mai.

Cei doi ar fi prieteni, iar la acel moment erau sub influența băuturilor alcoolice.

Babi Minune, acuzat de tâlhărie

Babi Minune a fost surprins de camerele de supraveghere, pe o stradă din Sectorul 5, foarte aproape de casa sa, în timp ce îi lua bărbatului telefonul din mână.

Înainte să-i smulgă telefonul din mână, în imagini se observă cum manelistul în vârstă de 26 de ani îi cere prietenului, de mai multe ori, telefonul. Tânărul refuză să-i dea telefonul, iar Babi Minune i-l smulge agresiv din mână și îl lovește.

Victima a făcut plângere la poliție, iar cântărețul de manele a fost reținut pentru 24 de ore.

În acest moment, Babi Minune se află sub control judiciar, iar oamenii legii continuă cercetările pentru tâlhărie calificată.

Comunicatul Poliției Capitalei

La data de 14 iunie 2023, poliţiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secția 19 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 26 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 30 mai 2023, Secția 19 Poliție a fost sesizată, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, în jurul orei 22.30, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 5, un bărbat l-ar fi deposedat, prin violență, de telefonul mobil.

În urma cercetărilor investigativ-operative, bărbatul a fost depistat, la o adresă din Sectorul 5 și condus la audieri, în baza mandatului de aducere emis pe numele său.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, magistrații dispunând față de acesta măsura controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate de către Secția 19 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, a transmis Poliția Capitalei.

VIDEO

Cookies