B365 te trimite la ultimul concert Șuie Paparude din acest an. Pe 30 decembrie, în Control Club

de:
29 dec. 2011
3 Afișari
B365 te trimite la ultimul concert Șuie Paparude din acest an. Pe 30 decembrie, în Control Club

Raspunde corect la urmatoarea intrebare „Cum se numeste ultimul album marca Suie Paparude si in ce an a fost lansat acesta”? pana vineri, 30 decembrie, ora 16.oo, cu numele intreg, la comentariile acestei postari si invitatia poate fi a ta.

_____________

Vineri, 30 decembrie, de la ora 22, SUIE PAPARUDE pastreaza traditia si incheie anul cu un concert mai mult decat special in Club Control (Academiei, 19), prezentat de Burn Studios.

SUIE PAPARUDE a debutat in toamna anului 1993, intr-o atmosfera alternative – new-wave, si se numara in prezent printre pionierii muzicii electronice din Romania. Aflandu-se intr-o permanenta evolutie, trupa a trecut de-a lungul timpului atat prin schimbari de componenta cat si de sound, activand in formula actuala – Michi, Bean si Dobrica – din 2009.

In prezent, SUIE PAPARUDE au activ sapte albume, mai multe videoclipuri, muzica de film si mii de concerte, numerosi fani si un statut de formatie cult pentru publicul tanar din Romania.

In octombrie anul acesta, formatia a lansat cel mai recent videoclip, inspirat din estetica filmelor noir, la piesa instrumentala Moartea boxelor, devenita hit instant.

La sfarsit de 2011, SUIE PAPARUDE pastreaza traditia inceputa in 2008, de a incheia anul cu o aparitie live in Club Control. Nu ratati ultimul concert din Control pe anul acesta, un show spectaculos, cu un sound tonic in stilul specific SUIE PAPARUDE!

www.suiepaparude.ro
www.facebook.com/suiepaparude.ro

Biletele, in valoare de 20 de lei, vor fi disponibile in seara evenimentului, la intrarea in Club Control (Strada Academiei, 19, Pasajul Victoriei, intrarea dinspre Arhitectura).

control-club.ro
facebook.com/clubcontrol

Cookies